Mix & Match jouw favoriete producten

3 januari 2022, geschreven door Eliza 

img

Mix en match de leukste producten 

Op veel plekken waar je bent kun je kaartjes, stickers, papierwaren, woondecoratie en meer kopen. Vaak zijn deze maar te vinden in één stijl, de stijl van de ontwerper. Dit herken je vaak in alle producten. Nu is dit natuurlijk geen probleem, maar als je nou op zoek bent naar verschillende stijlen wordt dit lastig. En dat is wat Wimaki speciaal maakt. Het mixen & matchen van meerdere producten met verschillende stijlen in één bestelling.

 

Meerdere ontwerpers

Op Wimaki vind je creatieve ontwerpers die de leukste ontwerpen voor jou maken. De een richt zich meer op kaarten en de ander op woondecoratie. Doordat wij een online conceptstore zijn, vind je alle producten op één plek. Zo kun je filteren op product, thema of ontwerper. Hierdoor zoek jij jouw favoriete producten bij elkaar. 

 

Mixen 

Als voorbeeld nemen we even wenskaarten. Bij Wimaki hebben we de volgende ontwerpers die kaarten verkopen: JUDITH maakt, Kaartjes van Maaike, Label Drie, Nicolasina Clement, NynkeOntwerpt  Studio Hoeked, Studio-Mouche, Thalien en Vers van de Pers. Deze ontwerpers maken allemaal kaarten waarin ze hun eigen stijl toevoegen. Hierdoor hebben wij op de webshop meerdere stijlen die jij kan mixen & matchen. Je kunt bijvoorbeeld van meerdere ontwerpers kaarten bestellen in één bestelling. Zo hoef jij niet meer alle winkels af te gaan om verschillende soorten kaarten bij elkaar te zoeken.

 

Voordeelsets

Kun jij geen keuze maken tussen alle producten? Dan kun je een kijkje nemen bij onze voordeelsets. Dit zijn kant en klare pakketten die wij hebben samengesteld met producten van verschillende ontwerpers. Ben je op zoek naar een kaartenset voor het hele jaar? Klik dan hier. Zoek je juist leuke sluitstickers om op cadeautjes te plakken? Die kun je hier bekijken. Deze voordeelsets bevatten dus leuke producten en je bent zelfs goedkoper uit dan wanneer je de producten los besteld! 

Misschien vind je deze producten leuk
Stickerset 40st
Stickerset 40st
€4,50
In winkelwagen
Terug naar boven