Veelgestelde vragen

Klantenservice:

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?
De klantenservice is bereikbaar gedurende de openingstijden van 8.30-17.00u, per e-mail via info@wimaki.com of telefonisch via 088-0228449.

 

Bestellen:

Is er een minimum bestelbedrag?
Nee, er is geen minimum bestelbedrag.
 


Hoe werkt bestellen?
Kies het product wat je wilt bestellen (indien je er meer wilt bestellen, klik op doorgaan met winkelen). Klik vervolgens op ga naar de kassa om af te rekenen, vul de contact informatie en het bezorgadres in. Contoleer of de gegevens kloppen en kies de verzendwijze. Vul de betaalgegevens in en voltooi je bestelling.


Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?
Ja, de prijzen die overal getoond worden zijn inclusief BTW. 


Welke betaalmethodes zijn er? 
Betaling is uitsluitend mogelijk via IDeal of per creditcard.


Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres? 
Ja, je verzend- en factuuradres kunnen afwijken, dit kun je zelf veranderen wanneer je een product aankoopt.


Moet ik een account aanmaken bij het bestellen? 
Nee, je kunt ook als gast bestellen.

 

Verzending:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Is er sprake van weekend of een feestdag? Dan verzenden wij je bestelling op de eerstvolgende werkdag. Wimaki is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de vervoerder.

Mocht je een maatwerk product besteld hebben, kan de levertijd afwijken. 


Krijg ik een bevestiging wanneer mijn bestelling wordt verzonden?
Ja, je ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling verzonden is, voorzien van Track & Trace code.


Wat zijn de verzendkosten?
Dat is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. 

Past je pakketje door de brievenbus? Dan zijn de verzendkosten € 4,95 binnen Nederland en wordt het met PostNL verstuurd. Pakketjes die niet door de brievenbus passen, worden verstuurd met GLS. De verzendkosten hiervan zijn € 6.95.
Woon je in België of Duitsland? Dan bedragen de verzendkosten voor zowel brievenbuspakketjes als reguliere pakketpost € 6.95.


Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij zorgen ervoor dat je bestelling met zorg, aandacht en als een mooi cadeautje verzonden wordt, voorzien van een stevige verpakking
.

 

Retourneren / garantie / klacht:

Mijn bestelling is incompleet of beschadigd, wat te doen?  
Wij vragen je om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar gedurende de openingstijden van 8.30-17.00u, per e-mail via info@wimaki.com of telefonisch: 088-0228449. Zorg dat je je bestelnummer bij de hand hebt, zodat we met je mee kunnen kijken.


Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?
Na het plaatsen van de bestelling is het helaas niet meer mogelijk om deze aan te passen of te annuleren. Dit heeft ermee te maken dat het verwerkingsproces meteen in gang gezet wordt. 


Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat is mogelijk. Vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen bedenktijd. We vragen je binnen 14 dagen je bestelling onbeschadigd en in de originele verpakking te retourneren voorzien van een Track & Trace code. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs goed tot je van ons de bevestiging hebt gekregen dat we je bestelling retour hebben ontvangen. Zodra we je bestelling in goede orde retour hebben ontvangen, ontvang je van ons je geld terug.

Heb je gekozen voor een product op maat, dan vervalt de bedenktijd. Het product op maat is speciaal voor jou gemaakt.

Ontbinding-herroeping formulier


 

Garantie, hoe zit dat? 
We vinden het belangrijk dat je producten van kwaliteit zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat er bijv. onverhoopt iets tijdens de bezorging is beschadigd of dat ander probleem zich voordoet. 

Wij vragen je dit binnen twee maanden na constatering van het defect bij ons te melden, dat is de wettelijke termijn. Als het defect onder de garantie valt, zorgen wij vanzelfsprekend voor (indien mogelijk) reparatie of een vervangend product.


Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Mocht er onverhoopt een klacht zijn, kun je natuurlijk bij ons terecht. We willen je vragen je klacht te mailen naar info@wimaki.com of te bellen 088-0228449. Zorg dat je je bestelnummer bij de hand hebt. Wij zullen er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

Terug naar boven