Wimaki: dé online conceptstore waar unieke producten van ontwerpers samen komen.

Bij Wimaki vind je een paradijs aan unieke en exclusieve producten. Dat allemaal op één site! Op Wimaki vind je allemaal creatieve ontwerpers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de meest unieke producten in huis hebt. Eén ding is zeker: je raakt hier nooit uitgekeken. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan talloze producten. Denk aan wanddecoratie zoals posters, behangcirkels en muurcirkels. Kaarten in alle kleuren, unieke designs en voor ieder moment. Stickers en meer stationery zoals: invulboeken, agenda’s, planners, dichtbundels en notitieblokken.


Authenticiteit en unieke producten zijn waar Wimaki voor staat. Alle producten op de webshop worden door onze ontwerpers zelf bedacht en ontworpen. We geven een kijkje in de keuken door alle ontwerpers een eigen pagina te geven op de webshop. Zo kom je  erachter wie het brein en de creatieve geest is achter al die prachtige producten. Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Houd dan onze blogs in de gaten, hier stellen wij de leukste vragen aan onze ontwerpers en kom jij ook meer over ze te weten! 


Doordat we bij Wimaki alle ontwerpers op één plek hebben, kun jij rechtstreeks producten bestellen van meerdere ontwerpers tegelijk. Zo hoef jij niet meerdere webshops/winkels af te gaan. Je hebt dus toegang tot exclusieve producten, tegen een eerlijke prijs. En ja, dat allemaal op één plek! 

Terug naar boven