ONTWERPERS PAGINA

Op Wimaki.com vind je de leukste producten van verschillende ontwerpers bij elkaar. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl waardoor je de keuze hebt om uit vele verschillende soorten ontwerpen te kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een product voor jou tussen! Neem snel een kijkje op de pagina's van onze ontwerpers om hun producten te bekijken. 

Studio-Mouche is de naam van mijn bedrijf. Met veel plezier ontwerp ik al jaren allerlei soorten kaarten. Om te versturen, of om zelf te houden en een mooi plekje te geven in je huis. Door de fijne samenwerking met Plotgemak heb ik nu een mooie collectie met planten en dieren gemaakt: kaarten, stickers en wandcirkels.

Veel plezier met uitzoeken!

Groetjes, Mouchette

Tof kado nodig voor jezelf of iemand anders? Dan ben je bij Living by ME aan het juiste adres. Wij houden van betaalbare, leuke, hippe kadoos. Elk kado wordt mooi ingepakt, daarom is elke bestelling een feestje om uit te pakken!

Living by me

NynkeOntwerpt is een jong en hip merk met kaarten, planners, schriftjes & inpak spullen.

Mooie pure ontwerpen maken doe ik het liefst. Die vervolgens weer een inspiratie bieden voor een ander.

In 2018 besloot ik één van mijn grote dromen waar te maken en mijn eigen merk te beginnen. Je droom waar maken is hartstikke eng! Elke stap die je zet in de richting van je droom geeft je weer nieuwe inzichten.

Liefs Nynke

Hi! Ik ben Marlot

Het creatieve brein achter Studio Hoeked (wat een dikke vette knipoog is naar mijn achternaam "van den Hoek"). Studio Hoeked is mijn webwinkel waar je o.a. geboortekaartjes, unieke gepersonaliseerde posters, ansichtkaarten en wenskaarten kunt shoppen. Ook maak ik hele toffe huisportretten en op aanvraag portretten van mensen. Alles is met liefde door mijzelf ontworpen en ik hoop dan ook dat je met heel veel plezier een kijkje neemt en wellicht bij mij een uniek item shopt.

Vreugde en verdriet kennen we allemaal. Het ene moment dans je op wolken en is geen berg te hoog, het volgende moment staat de wereld op zijn kop. In elk geval voor jou of voor iemand die je dierbaar is.

Mijn gedichten en quotes nemen je mee op reis in jouw leven of helpen je om iemand te feliciteren, succes te wensen of dat steuntje in de rug te geven. En vaak zijn ze een feest van herkenning.

Leef het leven, vier het en wees bijzonder!

Liefs,

Nicolasina Clement

Aandacht is het mooiste cadeau dat je kan geven. Voor elke gelegenheid heeft Vers van de pers een passende en vooral eerlijke wenskaart. De gedichten op de kaarten zijn liefdevol, hilarisch, soms confronterend maar altijd hartverwarmend. Ze zijn er voor de momenten waar je de juiste woorden zoekt. Voor momenten waarvan je niet eens wist dat je er woorden voor kon vinden. Voor de mensen die willen zeggen waar het op staat.

Voor iedereen die een weergave van het leven graag cadeau wil geven.

"Passie voor creativiteit, gedreven door plezier!"

Thalien is een jong merk met een hele brede lijn wenskaarten, maar dat niet alleen ook cadeautjes, tuinposters en zo nog veel meer leuke items.

Ik illustreer alles zelf want dit is mijn grootste passie! Juist om zelf te ontwerpen en te bedenken. Ik zie bepaalde dingen altijd helemaal voor mij en kan het dan niet vinden. Dat maakte het dat ik mijn eigen lijn ben begonnen. En daar geniet ik elke dag van!

Hoi, ik ben Judith (35) en woon samen met mijn vriend Daan, dochter Saar en zoon Jop in Meteren, een klein dorp in de Betuwe.

Ik werk bij Rijkswaterstaat en vind het heel leuk om in mijn vrije tijd nieuwe dingen te maken en te creëren en ben dan ook vaak creatief bezig. Vandaar ook de naam JUDITH maakt.

Ik ben een jong merk en volop in ontwikkeling!

Liefs Judith

Hoi! Ik ben Maaike, het gezicht achter Kaartjes van Maaike.

Kaartjes van Maaike staat voor vrolijke, unieke en kleurrijke ontwerpen. Precies zoals dat bij mij als persoon past! Mijn passie ligt in het maken van mooie ontwerpen, die helemaal “Kaartjes van Maaike” zijn!

Liefs,

Maaike

Ons merk staat voor leuke, hippe, eenvoudige teksten op een mooi papiersoort.

Voor elke gelegenheid hebben wij een toepasselijk kaartje. Want hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie kaart!

Omdat elk bijzonder moment een kaartje verdient.

Liefs, de meiden van Label3

Terug naar boven