ONTWERPERS PAGINA

Op Wimaki.com vind je de leukste producten van verschillende ontwerpers bij elkaar. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl waardoor je de keuze hebt om uit vele verschillende soorten ontwerpen te kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een product voor jou tussen! Neem snel een kijkje op de pagina's van onze ontwerpers om hun producten te bekijken. 

Studio-Mouche is de naam van mijn bedrijf. Met veel plezier ontwerp ik al jaren allerlei soorten kaarten. Om te versturen, of om zelf te houden en een mooi plekje te geven in je huis. Door de fijne samenwerking met Plotgemak heb ik nu een mooie collectie met planten en dieren gemaakt: kaarten, stickers en wandcirkels. Veel plezier met uitzoeken! Groetjes, Mouchette

Hi! Ik ben Marlot Het creatieve brein achter Studio Hoeked (wat een dikke vette knipoog is naar mijn achternaam "van den Hoek"). Studio Hoeked is mijn webwinkel waar je o.a. geboortekaartjes, unieke gepersonaliseerde posters, ansichtkaarten en wenskaarten kunt shoppen. Ook maak ik hele toffe huisportretten en op aanvraag portretten van mensen. Alles is met liefde door mijzelf ontworpen en ik hoop dan ook dat je met heel veel plezier een kijkje neemt en wellicht bij mij een uniek item shopt.

Tof kado nodig voor jezelf of iemand anders? Dan ben je bij Living by ME aan het juiste adres. Wij houden van betaalbare, leuke, hippe kadoos. Elk kado wordt mooi ingepakt, daarom is elke bestelling een feestje om uit te pakken! Living by me

Aandacht is het mooiste cadeau dat je kan geven. Voor elke gelegenheid heeft Vers van de pers een passende en vooral eerlijke wenskaart. De gedichten op de kaarten zijn liefdevol, hilarisch, soms confronterend maar altijd hartverwarmend. Ze zijn er voor de momenten waar je de juiste woorden zoekt. Voor momenten waarvan je niet eens wist dat je er woorden voor kon vinden. Voor de mensen die willen zeggen waar het op staat. Voor iedereen die een weergave van het leven graag cadeau wil geven.

"Passie voor creativiteit, gedreven door plezier!" Thalien is een jong merk met een hele brede lijn wenskaarten, maar dat niet alleen ook cadeautjes, tuinposters en zo nog veel meer leuke items. Ik illustreer alles zelf want dit is mijn grootste passie! Juist om zelf te ontwerpen en te bedenken. Ik zie bepaalde dingen altijd helemaal voor mij en kan het dan niet vinden. Dat maakte het dat ik mijn eigen lijn ben begonnen. En daar geniet ik elke dag van!

Ik maak vrolijke, kleurrijke ontwerpen waar je blij van wordt zodra je ze ziet! Niet alleen kaarten maar ook stickers, kaartjes, posters, producten op maat zoals bijvoorbeeld geboortekaartjes. Ik zorg ervoor dat de producten van JUDITH maakt een glimlach op het gezicht van de ontvanger laten verschijnen. JUDITH maakt is herkenbaar aan de vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Ik teken met heel veel plezier en liefde de ontwerpen en als ik tevreden ben over het resultaat digitaliseer ik ze. Mijn assortiment blijft groeien, JUDITH maakt is een jong merk volop in ontwikkeling.

Vreugde en verdriet kennen we allemaal. Het ene moment dans je op wolken en is geen berg te hoog, het volgende moment staat de wereld op zijn kop. In elk geval voor jou of voor iemand die je dierbaar is. Mijn gedichten en quotes nemen je mee op reis in jouw leven of helpen je om iemand te feliciteren, succes te wensen of dat steuntje in de rug te geven. En vaak zijn ze een feest van herkenning. Leef het leven, vier het en wees bijzonder! Liefs, Nicolasina Clement


Ik ben Esmee Rosa Rutten, ik werk als creatieve vormgever, kaartjes ben ik op dit moment mee bezig maar er komen ook nog veel meer leuke dingen aan. Ik ben dol op mijn lieve neefjes en nichtjes, trotse tante ben ik zeker! Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, en heb dus ook veel verschillende interesses. 

Hoi! Ik ben Maaike, het gezicht achter Kaartjes van Maaike. Kaartjes van Maaike staat voor vrolijke, unieke en kleurrijke ontwerpen. Precies zoals dat bij mij als persoon past! Mijn passie ligt in het maken van mooie ontwerpen, die helemaal “Kaartjes van Maaike” zijn! Liefs, Maaike

Hi! Ik ben Karin van Blos Design, designen is mijn liefde, maar ook mijn beroep. Ik wil de wereld kleurrijker en levendiger maken. Van vrolijke kaarten en aantrekkelijke brochures tot prachtige verpakkingen en opvallende logo’s, als vrolijkheid maar voorop staat.  Wil je meer vrolijke designs zien? Check dan mijn Instagram blos.design.

Terug naar boven