ONTWERPERS PAGINA

Op Wimaki.com vind je de leukste producten van verschillende ontwerpers bij elkaar. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl waardoor je de keuze hebt om uit vele verschillende soorten ontwerpen te kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een product voor jou tussen! Neem snel een kijkje op de pagina's van onze ontwerpers om hun producten te bekijken. 

Studio-Mouche is de naam van mijn bedrijf. Met veel plezier ontwerp ik al jaren allerlei soorten kaarten. Om te versturen, of om zelf te houden en een mooi plekje te geven in je huis. Door de fijne samenwerking met Plotgemak heb ik nu een mooie collectie met planten en dieren gemaakt: kaarten, stickers en wandcirkels. Veel plezier met uitzoeken! Groetjes, Mouchette

Hi! Ik ben Marlot Het creatieve brein achter Studio Hoeked (wat een dikke vette knipoog is naar mijn achternaam "van den Hoek"). Studio Hoeked is mijn webwinkel waar je o.a. geboortekaartjes, unieke gepersonaliseerde posters, ansichtkaarten en wenskaarten kunt shoppen. Ook maak ik hele toffe huisportretten en op aanvraag portretten van mensen. Alles is met liefde door mijzelf ontworpen en ik hoop dan ook dat je met heel veel plezier een kijkje neemt en wellicht bij mij een uniek item shopt.

Tof kado nodig voor jezelf of iemand anders? Dan ben je bij Living by ME aan het juiste adres. Wij houden van betaalbare, leuke, hippe kadoos. Elk kado wordt mooi ingepakt, daarom is elke bestelling een feestje om uit te pakken! Living by me

Aandacht is het mooiste cadeau dat je kan geven. Voor elke gelegenheid heeft Vers van de pers een passende en vooral eerlijke wenskaart. De gedichten op de kaarten zijn liefdevol, hilarisch, soms confronterend maar altijd hartverwarmend. Ze zijn er voor de momenten waar je de juiste woorden zoekt. Voor momenten waarvan je niet eens wist dat je er woorden voor kon vinden. Voor de mensen die willen zeggen waar het op staat. Voor iedereen die een weergave van het leven graag cadeau wil geven.

Ik maak vrolijke, kleurrijke ontwerpen waar je blij van wordt zodra je ze ziet! Niet alleen kaarten maar ook stickers, kaartjes, posters, producten op maat zoals bijvoorbeeld geboortekaartjes. Ik zorg ervoor dat de producten van JUDITH maakt een glimlach op het gezicht van de ontvanger laten verschijnen. JUDITH maakt is herkenbaar aan de vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Ik teken met heel veel plezier en liefde de ontwerpen en als ik tevreden ben over het resultaat digitaliseer ik ze. Mijn assortiment blijft groeien, JUDITH maakt is een jong merk volop in ontwikkeling.

Vreugde en verdriet kennen we allemaal. Het ene moment dans je op wolken en is geen berg te hoog, het volgende moment staat de wereld op zijn kop. In elk geval voor jou of voor iemand die je dierbaar is. Mijn gedichten en quotes nemen je mee op reis in jouw leven of helpen je om iemand te feliciteren, succes te wensen of dat steuntje in de rug te geven. En vaak zijn ze een feest van herkenning. Leef het leven, vier het en wees bijzonder! Liefs, Nicolasina Clement


Ik ben Esmee Rosa Rutten, ik werk als creatieve vormgever, kaartjes ben ik op dit moment mee bezig maar er komen ook nog veel meer leuke dingen aan. Ik ben dol op mijn lieve neefjes en nichtjes, trotse tante ben ik zeker! Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, en heb dus ook veel verschillende interesses. 

Hi! Ik ben Karin van Blos Design, designen is mijn liefde, maar ook mijn beroep. Ik wil de wereld kleurrijker en levendiger maken. Van vrolijke kaarten en aantrekkelijke brochures tot prachtige verpakkingen en opvallende logo’s, als vrolijkheid maar voorop staat.  Wil je meer vrolijke designs zien? Check dan mijn Instagram blos.design.

Hoi! Ik ben Emmaly, de fotograaf achter Wand en Pand FOTO. Ik fotografeer onder andere vastgoed, portretten en stillevens van bloemen voor wanddecoratie. Uniek en tijdloos voor ieder interieur.

Al bijna 8 jaar ben ik actief als fotograaf. Ik ben een beelddenker en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een foto maak. Ik zit vol creatieve ideeën en zo is SarinART ontstaan. Ik ontwerp digitaal beeld, soms in combinatie met eigengemaakte foto's. Deze digital art laat ik printen op verschillende muurdecoratie. Bijna wekelijks voeg ik iets nieuws toe omdat mijn brein nooit stil staat. Creatief bezig zijn is mijn tweede natuur; bedenken, creëren, maken en delen; dat is waar mijn passie ligt!.

Ik ben Lilian Doest uit Barneveld. Ik ben getrouwd en moeder van twee kindjes. Ik wil graag mensen bemoedigen, dus naast dat ik veel zing en werk in de zorg is Liefdevolle Designs ontstaan. Vanuit de creativiteit die ik gekregen heb hoop ik mensen te kunnen bemoedigen in allerlei verschillende situaties met de kaarten die ik maak. Want ik geloof dat de wereld, juist nu, wel wat (kaartjes)liefde kan gebruiken!

19D82CFA-687D-43D9-82C0-B96DD071920E.png__PID:313df268-9960-4636-9a89-ede569be9736

Bonjour! Ik ben Naomi, hèt creatieve brein en gezicht achter L’ATELIER MAMA NAOMI. Dit jonge én duurzame bedrijf is ontstaan tijdens een periode van ziekte, waarin illustreren veel rust gaf. Mijn ontwerpen zijn geïnspireerd op het Franse leven, een van mijn liefdes. Een grappig feitje over mij: mijn (inmiddels) man en ik gingen 8 jaar geleden op onze eerste date naar Parijs! Met mijn illustraties wil ik een glimlach op jouw gezicht toveren, maar vooral ook warmte en lichtheid brengen in moeilijke tijden. Naast illustraties, ontwerp ik ook in opdracht. Wil je meer weten? Neem een kijkje op mijn website.

Logo.png__PID:e7791f37-6b4c-4283-86d8-17e889cd2f6f

Groene creatieveling Sophie Schaay komt uit Utrecht en maakt vrolijke illustraties, waarbij het thema selfcare regelmatig terugkomt in haar werk. Sophie tekent al van jongs af aan en laat zich graag inspireren door onderwerpen als yoga, mindfulness, natuur en voeding. Ze heeft een selfcare kaartendeck ontwikkeld, maakt kaarten en posters. Deze zijn te bestellen in haar shop. Ook kun je bij Sophie terecht voor een gepersonaliseerd portret, live sketching, persoonlijke en zakelijke opdrachten. Alle producten worden met liefde gemaakt en zijn duurzaam afgedrukt. Neem je gauw een kijkje in haar collectie?

Logo_EMBos (1).png__PID:713b3df9-a457-4734-af19-0d7205d4dea6

Maken, creëren, laten ontstaan is het leukste om te doen. Ik maak producten voor Hart, Mind & Soul met handmade teksten. Ze komen recht uit mijn hart. Met deze producten wil ik je even laten stilstaan zodat je daarna geïnspireerd weer in beweging komt. Als creatieve en energieke duizendpoot maak ik producten die zich kenmerken in vrolijke en frisse to the point creaties, waarin ik met een knipoog uitdaag verder te kijken. Een kracht die ik tegenwoordig ook inzet in mijn studio voor persoonlijke groei en creativiteit. Een bloei- en groeiplaats waar ik als coach je op liefdevolle manier uitdaag en toejuich stappen te maken naar een diepere verbinding met jezelf.

Design93_Logo.png__PID:362b5e77-1d9d-42c8-8a6d-3b33fbaac3e2

In 2016 ben ik, Mariëlle, gestart met Design93. Design93 is een creatieve en betaalbare ontwerpstudio, zit vol met creatieve ideeën en wil met u mee denken. Ik ontwerp logo’s, complete huisstijlen, reclame uitingen, kaarten en uitnodigingen. Alles wordt op maat ontworpen.

Terug naar boven